Familiale verzekering

Uw voetballende zoon knalt zijn bal door de ruit van de buren? U laat de tablet van uw schoonbroer vallen? U rijdt met de fiets tegen een geparkeerde wagen? Of als voetganger steekt u verstrooid de straat over waardoor een voertuig moet uitwijken en tegen een paaltje beland? Het kan iedereen overkomen, zowel jong als oud. De juiste familiale verzekering beschermt uw gezin en portefeuille bij onverwachte schadegevallen.

De familiale verzekering, ook wel gezinsverzekering of verzekering privéleven genoemd, is een must. Een ongeluk schuilt immers in een klein hoekje en u wil liever niet opdraaien voor kosten die hoog oplopen. De familiale verzekering beschermt het hele gezin bij een onopzettelijke fout: u, uw partner en uw kinderen, maar ook huisdieren, poetsvrouw, huishoudhulp of babysit.

Zowel lichamelijke letsels als materiële schade aan derden zijn wereldwijd gedekt. Daarbij hoort ook rechtsbijstand. Groep DGB bespreekt graag een polis op maat van uw gezin.

Jacht

Een jachtverzekering is wettelijk verplicht bij een jachtvergunning. Ondanks de nodige afspraken en voorbereiding treft de hagel niet altijd het wild tijdens een jachtpartij. Met alle pijnlijke of dure gevolgen van dien. De jachtverzekering dekt alle schade, ook eventuele ongevallen veroorzaakt door een jachthond.

Voor pistool- of karabijnschutters is de verzekering niet nodig.

Josiah ness M3a D Kpzcl8g unsplash

Vrijwilliger

Vrijwilligerswerk is mooi en onbaatzuchtig. Zieken begeleiden, geld inzamelen voor een goed doel of de buurman uit de nood helpen: het versterkt onze maatschappij. Maar ook als vrijwilliger is een ongeluk nooit uit te sluiten. Een vrijwilligersverzekering voorkomt onaangename verrassingen terwijl u zich belangeloos inzet.

Huispersoneel

U bent verantwoordelijk voor de babysit, de tuinman of poetsvrouw bij u thuis, ook als die niet officieel aangegeven zijn. De verzekering huispersoneel vergoedt alle medische, farmaceutische of ziekenhuiskosten na een ongeval in uw woning of op weg van en naar u thuis. Ook vergoedingen bij arbeidsongeschiktheid of overlijden zijn inbegrepen.

We geven u volgens uw thuissituatie graag advies.

Dan gold a JN jj F Ly CU unsplash

Wij geven je rugdekking

Sea takimata sanctus est tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren no sea takimata sanctus est lorem ipsum dolor sit amet.