Brand

Thuis is waar u woont en u zich veilig voelt. Waar herinneringen zich opstapelen en het leven zich ontrold. Die plek en dat gevoel wil u zo goed mogelijk beschermen. Onze brandverzekering doet dat voor u. Zo kan u ten volle van het leven genieten.

Een brandverzekering biedt een complete dekking van risico’s met mogelijk grote schade. Brand, uiteraard, maar ook ontploffing, blikseminslag, elektriciteit, storm, waterschade, glasbreuk en natuurrampen.

Waar moet u na een brand heen? We zorgen voor dringende herstellingen, onderzoek naar de oorzaak van de schade en indien nodig voorlopige huisvesting en/of oppas voor de kinderen. Niet enkel financiële dekking is nodig bij rampen, ook begeleiding en hulp. We staan voor u klaar als de nood het hoogst is.

Alle risico’s

De meest uitgebreide verzekering mogelijk. De ultieme bescherming voor uw eigendom. Waarom? Simpel: omdat alle risico’s onder één polis vallen. Enkel punten die expliciet uitgesloten zijn, worden niet vergoed.

Bijvoorbeeld insijpelend water. Bij een gewone brandverzekering is dit enkel gedekt via het dak. De verzekering alle risico’s beschermt ook uw gevel tegen mogelijke vochtinfiltratie.

Diefstal

Helaas is inbraak en diefstal een risico om mee rekening te houden. Een verzekering beschermt uw gestolen eigendommen als het zover is. En wat als het ongewenst bezoek een ravage aanricht? Ook vandalisme en beschadigingen kunnen verzekerd worden. Vraag er naar in ons kantoor.

Bouwen of verbouwen

Grote of kleine verbouwingen? De polis alle bouwplaats risico’s (ABR) maakt van u een onbezorgde bouwheer of doe-het-zelver. De ABR-verzekering beschermt tegen een slechte gestutte muur, scheuren in de gevel, diefstal op de werf, schade aan een buurwoning en zoveel meer. Aannemers zijn meestal niet bereid om die schade op zich te nemen.

De polis verzekert bouwrisico’s en discussies achteraf. Het maakt niet uit of de bouwheer, de architect of de aannemer in de fout ging.

Veilig thuis?