Annuleringsverzekering

Klaar om de wereld te verkennen maar overmacht slaat die droom aan diggelen? Ziek, een sterfgeval in de familie, uw paspoort kwijt of uw verlof werd ingetrokken? Het zijn vaak voorkomende redenen om een reis te annuleren.

De annuleringsverzekering betaalt uw reiskosten terug en behoedt u van een financiële kater.

Bagageverzekering

Op vakantie kan u bagage beschadigd of gestolen worden. De bagageverzekering laat u niet in uw onderbroek staan.

Bij verlies of laattijdige levering van uw bagage op de luchthaven komen we tussen. Zo kan u blijven genieten. Ook waardevolle voorwerpen als een fotocamera of juwelen kunnen verzekerd worden.

Reisbijstand

Reizen is altijd een beetje dromen. Een reisbijstandsverzekering doet dan ook wonderen om te voorkomen dat uw droomreis vergald wordt door een klein of groot ongemak. Ziekte of een kleine tegenslag kunnen uw reis veranderen in een dure nachtmerrie.

Het vergoeden van medische kosten in het buitenland tot opvang regelen of repatriëring van u of uw reisgenoten? Een reisverzekering sluiten we af volgens uw noden en behoeften.

Expatverzekering

Voor het werk een lange tijd naar het buitenland of als buitenlandse kracht in België aan de slag? Dan gelden specifieke arbeid- en verzekeringregels. Afhankelijk van uw situatie stellen we de beste internationale zorgverzekering samen. Zo bent u gerust, ook ver van huis.

Europ Assistance

Wij doen beroep Europ Assistance. Hieronder vindt u hun aanbod.

Maatwerk via andere leveranciers is mogelijk!

Europ Assistance

Wenst u verzekerd te zijn tijdens uw verblijf in het buitenland? We vertrouwen op Europ Assistance die sinds meer dan 40 jaar een onovertroffen internationaal netwerk ontwikkeld heeft van 402.000 dienstverleners om u wereldwijd 24 uur op 24 ter hulp te snellen. U kan uw contract online onderschrijven vanaf de beveiligde site van Europ Assistance en u zal verzekerd zijn binnen de 24u.

Door gebruik te maken van een van de linken op deze pagina hier aanwezig, bent u zeker dat uw contract door ons beheerd zal worden.
Wenst u een volledige reisbijstand?
Wenst u de voordelen van een annulatieverzekering Europ Assistance te ontdekken?